Eli Iserbyt bereikt alsnog akkoord met X2O Badkamers Trofee
Foto: Cor Vos
vrijdag 27 oktober 2023 om 08:33

Eli Iserbyt bereikt alsnog akkoord met X2O Badkamers Trofee

Eli Iserbyt heeft zijn startcontract beet voor de X2O Badkamers Trofee beet. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal zag de onderhandelingen over zijn startgeld lang aanslepen, maar heeft nu toch een akkoord met organisator Golazo bereikt, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Iserbyt maakte vorige week in een interview met HLN bekend dat hij niet te veel toegevingen wilde doen in zijn startgeld. Na zijn overwinning in Overijse confronteerde WielerFlits hem met die uitspraken. “Ik hoop dat het nog goedkomt. Ik ben toch een van de smaakmakers van de start van het seizoen, dus ik hoop die wedstrijden zeker te rijden. Het zou met pijn in het hart zijn dat ik mijn thuiskoers op de Koppenberg niet zou kunnen rijden”, zei Iserbyt toen.

De X2O Badkamers Trofee start volgende week woensdag al met de Koppenbergcross, en loopt tot midden februari in de Brusselse Universiteitscross.

RIDE Magazine
WielerFlits Podcast
4 Reacties
Sorteer op:
27 oktober 2023 10:57
Eli moet het ook hebben van de koersen aan het begin van het seizoen. En als typische veldrijder zit zijn verdienmodel daar ook. Goed dat hij zijn poot stijf heeft gehouden tegen het commerciële Golazo machtsblok. Het zijn de renners die het uithangbord zijn van het bedrijf.
28 oktober 2023 02:10
De toekomst is gekleurd voor Eli en Puck. Beide mooie contracten en je ziet dat het helpt om het met een bekende te doen. Eli is een vaste klant in de top en Puck doet het leuk in het sociale leven met die shoots enzo. Hopelijk breekt ze met de contacten van Eli en zijn ploeg een keer door en anders is een carriere als analiste (wie weet de opvolger van de zeer ervaren en geliefde?) bij sporza? Even afwachten. moest het hebben van grinta en afbeulen, waar Puck wat vrouwelijker is. We zullen zien wie uiteindelijk het meest bereikt heeft, dat is nooit zeker. Maar waarschijnlijk kunnen ze ook samenwerken. als nuchtere en Puck meer van de social deals en voorbeelden uit de koers. Dat moet wel haast commercieel scoren. Succes metde samenwerking en het kan altijd beter.
    28 oktober 2023 07:02
    Waar heb je het over???
    28 oktober 2023 09:14
    Jij zou een straatverbod ten opzichte van iedereen met de Belgische nationaliteit moeten krijgen.

Reacties zijn gesloten.