EK wielrennen 2023: Deelnemers wegwedstrijd mannen
foto: Cor Vos
zaterdag 23 september 2023 om 07:00

EK wielrennen 2023: Deelnemers wegwedstrijd mannen

Overzicht De VAM-berg en het gloednieuwe Dak van Drenthe beslissen dit jaar de uitkomst van de wegwedstrijd op het EK wielrennen op de weg 2023. Daarmee krijgen we een andere winnaar dan vorig jaar, toen er in München gesprint werd om de titel. Toen ging Fabio Jakobsen ermee aan de haal. Dit zijn de deelnemers aan het EK wielrennen 2023.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

Startlijst

België

Denemarken

Slovenië

Groot-Brittannië

Frankrijk

Spanje

Nederland

Italië

Zwitserland

Portugal

Noorwegen

Duitsland

Ierland

Oostenrijk

Letland

Polen

Tsjechië

Hongarije

Slowakije

Estland

Israël

Turkije

Oekraïne

Servië

Litouwen

Kroatië

Albanië

Noord-Macedonië

Zweden


Dit is een voorlopige startlijst; WielerFlits blijft deze van updates voorzien.

 
4 Reacties
Sorteer op:
23 september 2023
eeehm Wielerflits, maak een keuze. Of link naar een andere site, die het goed doet, of doe het zelf serieus. Maar Kung, Foss en Marijn van den Berg nog steeds hier laten staan, past niet bij de kwaliteit van jullie site. "WielerFlits blijft deze van updates voorzien." = (?) we wachten tot zaterdagmiddag en kopiëren dan in één keer de starlijst van PCS/ ... een andere site?
23 september 2023
Kom op wielerflits, kom eens met een serieuze lijst. Dank!

Geef een reactie