Dušan Rajovic zegeviert in tweede etappe Tour of Qinghai Lake

Dušan Rajovic zegeviert in tweede etappe Tour of Qinghai Lake

Foto: Sirotti

maandag 17 juli 2017 om 08:40

Dušan Rajovic heeft de tweede etappe in de Tour of Qinghai Lake (2.HC) op zijn naam geschreven. De nog altijd maar 19-jarige Serviër van het continentale Adria Mobil versloeg in de straten van Xining de Italiaan Riccardo Stacchiotti (Nippo-Vini Fantini) en de Turk Ahmet Örken (Torku Sekerspor) na een massasprint.

Rajovic neemt door zijn overwinning ook de leiderstrui over van de Spanjaard Jon Aberasturi (Ukyo), die de sterkste bleek in de openingsetappe. De Tour of Qinghai Lake duurt nog tot en met zaterdag 29 juli. Morgen vertrekt het peloton voor een 133 kilometer lange rit naar Guide.

Dit artikel delen:

2 Reacties

HoofdIsVrij 17 juli 2017 om 09:16

Youri, staat Rajovic al op je radar? Wat mogen we van hem verwachten? Gaat hij de stap naar WT snel zetten?

0
123poetertjes 17 juli 2017 om 11:26

Die gast heeft enorm veel talent. Tijdens zijn juniorentijd in eigen regio zwaar dominant maar ook al de E3 Prijs gewonnen (Lambrecht werd tweede) en goede resultaten in de Vredeskoers en Rüebliland. Het was destijds echt een sterke puncheur, en korte tijdritjes kon ie ook wel. Vorig jaar was zijn overgangsjaar naar de beloften, en die stap bleek toch nogal groot te zijn al had hij in koersen op nationaal niveau wel een enkel succesje. Nu lijkt het erop dat hij zich echt op de sprint gaat richten, en met succes. Ik zie hem wel een zelfde traject als een Grosu doorlopen, al lijkt het erop dat deze knul nog net wat verder kan komen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone