DNA Nys krijgt dan toch aflevering op TV

DNA Nys krijgt dan toch aflevering op TV

© Cor Vos

donderdag 17 december 2020 om 18:44

Goed nieuws voor DNA Nys, de documentairereeks die een blik achter de schermen geeft bij de familie Nys. Er is beslist dat na de zes online afleveringen toch een extra aflevering op het scherm te zien zal zijn, namelijk op woensdag 3 februari op Eén.

Op 12 november werd het vierde seizoen van DNA Nys afgetrapt. Voor het eerst niet meer op tv, wel online via Sporza.be. Zes afleveringen van telkens twaalf minuten. Productiehuis Watertower heeft nu toch een deal met de VRT dat er enkele dagen na het WK in Oostende alsnog een aflevering op het scherm komt.  “Het betreft een compilatie-aflevering, weliswaar aangevuld met nieuwe nog onvertoonde beelden”, aldus producer Gilles Simonet.

Online zijn de eerste drie afleveringen achter de rug. De drie volgende worden respectievelijk op 24 december en 7 en 21 januari op Sporza.be. Bij Watertower zijn ze in elk geval tevreden met de voorlopige kijkcijfers. “Die vallen inderdaad bijzonder goed mee. Toch zijn we blij dat we in februari kunnen afsluiten met een aflevering op tv.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

Thijs E 17 december 2020 om 22:23

Als een reality serie over een veelbelovende veldbelofte zelfs in België al niet meer op TV komt, dan is het blijkbaar toch echt genoeg geweest

HoofdIsVrij 18 december 2020 om 00:04

Goh, eerst was het online onder mom van ‘de jeugd kijkt toch alles alleen maar online’. Nu blijkt het toch gewoon met kijkcijfers te maken te hebben. Kom daar dan ook gewoon voor uit.

Headlines

Materiaalzone

Populair