Dmitriy Gruzdev Aziatisch kampioen tijdrijden
foto: Sirotti
maandag 27 februari 2017 om 15:52

Dmitriy Gruzdev Aziatisch kampioen tijdrijden

Het Aziatisch kampioenschap tijdrijden is gewonnen door Dmitriy Gruzdev. De renner uit Kazachstan was in de Bahreinse hoofdstad Manama overduidelijk de sterkste. De renner van Astana was meer dan een minuut sneller op het traject van 38,4 kilometer.

De Zuid-Koreaan Hyeong Min Choe (Geumsan Insam Cello) finishte net als vorig jaar als tweede. Toen verloor Min Choe met slechts zeven seconden van King Lok Cheung (Orica-Scott) die vandaag genoegen moest nemen met een derde plaats. De Chinees Meiyin Wang (vijfde) was de enige deelnemer namens Bahrain-Merida. De start en finish van de wedstrijd waren op het Formule 1-circuit van Bahrain. In totaal stonden achttien renners aan de start.

 
3 Reacties
Sorteer op:
27 februari 2017
Vorige week wert Meron Teshome Afrikaans kampioen tijdrijden. Waarom daar niets over en nu wel over Aziatisch kampioen? Nu ik het toch over Afrika heb, Mikel Aristi van Delko heeft eerste etappe gewonnen in Gabon
27 februari 2017
Daar hebben we Mirsamad Pourseyedi weer! Maar waar zijn Arashiro en Beppu? Was Lutsenko hier niet voor te porren? Zonder aansprekende (lees bekende) namen wordt het nooit een spannende strijd. Als ik een Aziatisch paspoort had had ik top 20 kunnen eindigen ;)
27 februari 2017
Koerst Eugene Wacker nog steeds :). Die kan echt alleen maar tijdrijden en rijdt al zolang ik het wielrennen volg voor het ene na het andere obscure Aziatische ploegje :)

Reacties zijn gesloten.