Dit zijn de winkels waar de RIDE Zomerspecial te koop is

dinsdag 15 juni 2021 om 06:30
Dit zijn de winkels waar de RIDE Zomerspecial te koop is
Ride

Na de verschijning op 4 juni, hebben de eerste wielerliefhebbers inmiddels al kunnen genieten van het 200+ pagina’s dikke zomernummer van RIDE. Na een periode waarin onze zomergids exclusief online verkrijgbaar was, is het nu ook mogelijk om het leukste wielermagazine van deze sportzomer bij een aantal geselecteerde verkooppunten aan te schaffen.

Dus blader je het magazine liever eerst even door voordat je hem aanschaft? Of kan je niet wachten tot de postbode hem bij jou bezorgt? Ga dan langs bij jouw lokale winkel en haal RIDE nu in huis.

In Nederland zijn we verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde verkooppunten, zoals Scheltema in Amsterdam, Broese in Utrecht, Robben in Wijchen, Lektuurshop Populair in Rotterdam, Waanders In de Broeren in Zwolle, De Drukkerij in Middelburg en Boekhandel Brummelhuis in Denekamp. In België kan je RIDE vinden bij een aantal vestigingen van Albert Heijn, Hypermarkten Carrefour, Press Shop/Relay en in De Standaard boekhandels.

Hier vindt je de complete lijst met verkooppunten

Is RIDE niet verkrijgbaar bij jouw favoriete boekhandel? Vraag dan of ze het magazine in het assortiment opnemen. Heb je zelf een verkooppunt en wil je RIDE verkopen? Neem dan contact met ons op.


Bestel je het RIDE Zomernummer toch liever online? Dat kan hier.

De Zomerspecial is de tweede print-uitgave van Ride. Heb je ons eerste nummer nog niet gelezen? Bestel beide nummers samen en profiteer van 20 procent korting.

Ontvang je graag iedere RIDE vanzelf in de brievenbus? Neem een abonnement krijg een boek over Mathieu van der Poel of Anna van der Breggen cadeau

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair