Dit zijn de winkels waar de najaarseditie van RIDE vanaf vandaag te koop is

vrijdag 17 september 2021 om 14:30
Dit zijn de winkels waar de najaarseditie van RIDE vanaf vandaag te koop is

Vandaag verschijnt de najaarseditie van RIDE. Na een periode waarin het nieuwe nummer exclusief online verkrijgbaar was, kan je hem vanaf vandaag ook in de winkel kopen.

Dus blader je het magazine liever eerst even door voordat je hem aanschaft? Of kan je niet wachten tot de postbode hem bij jou bezorgt? Ga dan langs bij jouw lokale winkel en haal RIDE nu in huis.

In deze 180 pagina’s dikke editie lees je tal van mooie verhalen waar je lekker lang van kan genieten tijdens de steeds langer wordende avonden. Zo gingen we in Andorra op bezoek bij Peter Sagan en volgden we de drievoudig wereldkampioen tijdens zijn hoogtestage richting het WK. Met Wout van Aert spraken we over zijn drie belangrijke afspraken voor het najaar: de WK-tijdrit, de wegwedstrijd en Parijs-Roubaix. Ook Niki Terpstra, Koos Moerenhout, Joop Zoetemelk, Lucinda Brand, Sven Nys en Flanders Classics-baas Tomas Van der Spiegel komen aan bod. Daarnaast hebben we zoals gebruikelijk veel aandacht voor materiaal en lees je in RIDE inspiratie voor de mooiste fietsavonturen.

In Nederland zijn we verkrijgbaar bij de filialen van Primera, Bruna, AKO en de Read Shop. Daarnaast kan je RIDE vinden bij een aantal geselecteerde verkooppunten, zoals Scheltema in Amsterdam, Broese in Utrecht en Waanders In de Broeren in Zwolle.

In België kan je RIDE vinden bij een aantal vestigingen van Albert Heijn, Hypermarkten Carrefour, Press Shop/Relay en in boekhandels van De Standaard.

Hier vindt je de complete lijst met verkooppunten

Is RIDE niet verkrijgbaar bij jouw favoriete boekhandel? Vraag dan of ze RIDE in het assortiment opnemen. Heb je zelf een verkooppunt en wil je RIDE verkopen? Neem dan contact met ons op.


Het najaarsnummer van RIDE is vanaf nu verkrijgbaar. Wil je er zeker van zijn dat je een exemplaar van het blad in handen krijgt? Bestel dan nu het magazine en krijg het gratis thuisgestuurd.

Wil je dit nummer GRATIS ontvangen? Profiteer dan nu van onze abonnee-actie en krijg tijdelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ons najaarsnummer gratis.


Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair