Devenyns tekent nieuw contract bij Deceuninck-Quick-Step

maandag 10 juni 2019 om 15:37
Devenyns tekent nieuw contract bij Deceuninck-Quick-Step

Devenyns (rechts) - foto: Cor Vos (archief)

Dries Devenyns heeft een nieuw contract getekend bij Deceuninck-Quick-Step. De 35-jarige Belg staat nu tot het einde van 2020 onder contract bij de ploeg van manager Patrick Lefevere.

“De ploeg heeft een goede sfeer en ik voel mij hier thuis”, zegt Devenyns, die bezig is aan zijn tweede periode onder de vleugels van Lefevere. “Ik hoop dat we samen kunnen blivjen winnen, zoals we dat gedaan hebben de laatste jaren. Ik vind het leuk werken in deze ploeg en hopelijk kan ik mijn ervaring gebruiken om meer succes te behalen. Er zijn zoveel jongere renners, het is geweldig om met hun samen te werken.”

Vorige maand al liet Lefevere weten in gesprek te zijn met Devenyns. Sterker nog, om Julian Alaphilippe binnenboord te houden, moest de ploegbaas ook Devenyns verlengen. “Alaphilippe had geen zotte eisen. Hij wilde alleen dat ook Devenyns verlengde”, vertelde Lefevere. “Dries is opnieuw een belangrijke verlenging voor volgend jaar. Hij speelt een grote rol in het succes dat wij hebben gehad. Hij is een leider in de koers.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Ivanoviclover 10 juni 2019 om 18:17

16 te gaan.

lander luypaert 10 juni 2019 om 19:34

ik zie wel wat renners vertrekken.

Gilberto 10 juni 2019 om 22:30

Dries was beresterk in het voorjaar, ken het goed begrijpen van AlaFlip

Headlines

Materiaalzone

Populair