Deceuninck-Quick-Step stelt terugreis uit Valencia uit door storm

zondag 9 februari 2020 om 17:16
Deceuninck-Quick-Step stelt terugreis uit Valencia uit door storm

foto: Cor Vos

Deceuninck-Quick-Step heeft besloten om de terugreis vanuit de Ronde van Valencia met een dag uit te stellen. Vanwege het stormweer boven onder meer België en Nederland wil de WorldTour-ploeg het risico niet nemen dat de vluchten zondagavond niet kunnen landen.

De ploeg van onder anderen ritwinnaar Fabio Jakobsen en Yves Lampaert zou vanuit Valencia, via München, naar Brussel vliegen. Door de almaar in kracht toenemende storm ‘Ciara’ is het onzeker of vliegtuigen kunnen landen in België. Deceuninck-Quick-Step blijft nog een nacht langer in Spanje en hoopt maandag terug te kunnen vliegen, schrijft Het Nieuwsblad.

Jumbo-Visma en Sport Vlaanderen vliegen wel vanavond
Het Nederlandse Jumbo-Visma is (op het moment van schrijven) op het vliegveld om vanavond nog terug te vliegen naar respectievelijk Eindhoven en Amsterdam. De ploeg laat aan WielerFlits weten dat alle vluchten ‘vooralsnog doorgaan’. Sport Vlaanderen-Baloise vliegt vanavond ook terug. Dat team gaat naar Brussel. Lotto Soudal had al gepland om maandag terug te keren naar eigen land.

Dit artikel delen:

8 Reacties

Viktrodriguez 9 februari 2020 om 18:01

Maar het was toch allemaal maar mediahysterie?

Martino87 9 februari 2020 om 18:23

Waarom vliegen ze via München naar Brussel? Zal dat echt een financiële kwestie zijn? Ik zie zo snel toch wel directe mogelijkheden.

xistnc 9 februari 2020 om 19:38

Welke directe mogelijkheden zie je?

LB108 9 februari 2020 om 21:12

Valencia – Brussel is zelf rechtstreeks mogelijk.. maar niet meer op zondag avond dus is dit maar weet wat aandacht voor niks..

koos verrek 9 februari 2020 om 18:53

Om het eerst thuis, hou ons op de hoogte redactie!

Kelder is de Man 9 februari 2020 om 20:38

Het betere wielernieuws..

James Highsand 10 februari 2020 om 10:15

Moet dit nou op Wielerflits? Nog 1 stap verder en we krijgen te lezen dat het hondje van Groenewegen verkouden is.

AWestie 10 februari 2020 om 12:24

Ondertussen pakt het schaatsteam Jumbo-Visma in Noord-Amerika een privéjet om naar Salt Lake City te komen. Jetsetteampje hoor ;)

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair