vrijdag 19 augustus 2022 om 17:00

De Vuelta begint met vraagtekens – WIELERFLITS UPDATE

Video Vier weken geleden stonden we nog in Parijs ter afsluiting van de Tour de France, nu is Utrecht het middelpunt van de start van de Vuelta a España. Maar wie zijn de grote favorieten? De strijd om de eindzege en de strijd om de winst in de ploegentijdrit ligt open, want er zijn veel vraagtekens. Bekijk nu de WielerFlits Update!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Wat kunnen we allemaal verwachten van de Ronde van Spanje 2022? Verslaggevers Maxim Horssels en Raymond Kerckhoffs praten je vanaf het Jaarbeursplein in Utrecht, waar het vrijdag allemaal gebeurt rondom de ploegentijdrit (met start, finish en podium), helemaal bij over de laatste stand van zaken.

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
19 augustus 2022 16:17
Heel apart, QS zelfs niet eens vernoemen als favoriet of zelfs maar als outsider voor de TTT maar wel Astana van onder het stof halen...

Reacties zijn gesloten.