David Dekker niet bang voor Jakobsen en Ewan: “Dan kan ik zien waar ik sta”

zondag 27 februari 2022 om 12:56
Video

Stiekem hoopt David Dekker vandaag voor de zege te sprinten in Kuurne-Brussel-Kuurne, maar de jonge renner van Jumbo-Visma kende geen vlekkeloze voorbereiding richting de klassieker. “Het heeft toch wel wat tijd gekost om te herstellen van mijn infectie”, zegt hij in gesprek met WielerFlits.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De 24-jarige Dekker hoopt dan ook op een ideaal koersverloop. “Mijn taak is om te volgen en te sparen, en kijken hoe de koers gaat. Hopelijk zo rustig mogelijk.” Mocht de wedstrijd uitdraaien op een sprint, dan zal Dekker het misschien wel moeten opnemen tegen Fabio Jakobsen en Caleb Ewan.

De coureur van Jumbo-Visma kan zich wel verheugen op een dergelijke sprintconfrontatie. “Ik heb ook graag dat ze gelost zijn, maar ik sprint graag tegen ze. Om te kijken waar ik sta.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone