Daniel Navarro: “In sommige wedstrijden zullen we ons gaan vervelen”

maandag 15 juni 2020 om 18:08
Daniel Navarro: “In sommige wedstrijden zullen we ons gaan vervelen”

foto: Cor Vos

Daniel Navarro (Israel Start-Up Nation) vreest dat niet alle wedstrijden dit najaar even attractief worden. Dit omdat er zoveel wedstrijden in drie maanden tijd zijn gepland op de UCI-kalender. “Dan zullen wij ons in een aantal koersen echt wel gaan vervelen”, voorspelt de Spanjaard in gesprek met Ciclo 21.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

“We hebben nu alle tijd om te trainen en in vorm te geraken”, aldus de Spaanse klimmer. “We bouwen de trainingen goed op, maar je kunt nog niet tot het uiterste gaan omdat de koersen nog gaan komen. Als je nu te hard traint, loop je het risico om uit vorm te zijn tijdens de Tour, de Giro of de Vuelta.”

Tour of Vuelta?
Het programma van Navarro is nog heel onzeker. “Ik weet alleen dat ik naar de Vuelta a Burgos ga. De rest weet ik nog niet”, geeft de 36-jarige coureur aan. Hij wil van de Vuelta a España een doel maken, maar hoopt ook op een deelname aan de Tour de France. “De ploeg heeft een voorselectie van veertien gemaakt voor de Tour, waar ik ook bij zit. Mij is verteld dat er nog veel mogelijkheden zijn. Ik moet wachten en nog maar zien of de wedstrijd doorgaat.”

Over zijn toekomst is Navarro duidelijk. “Ik voel mij prettig in deze ploeg. Het is een goed team en heb mij nog nooit zo gevoeld. Hoewel ik een aflopend contract heb, zou ik graag met Israel Start-Up Nation door willen gaan”, zegt Navarro. Of de ploeg ook met hem doorwil, is nog niet bekend. Het WorldTour-team verlengde het contract met André Greipel wel al.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Jean Dumas 15 juni 2020 om 18:11

Dan moet je maar weer in de vlucht van de dag gaan zitten om ons te vermaken, Dani.

0
Polleke 15 juni 2020 om 20:15

Idd. geen klaardere taal dan die van de pedalen…

0
Titaantje 15 juni 2020 om 21:59

Wat zegt hij nu eigenlijk? Omdat er veel koersen zijn, zijn er minder kansen om het attractief te maken? Ik kan er iig geen touw aan vastknopen.

0
Duh 15 juni 2020 om 23:13

Zeer slecht vertaald, de titel greep me, maar dat heeft hij niet gezegd.
” “En tres meses vamos a tener una cantidad de carreras que nos vamos a aburrir de correr”, manifiesta Navarro.” Oftewel, ze zullen zoveel gaan koersen, dat het vervelend, vermoeiend wordt, het ze de neus uitkomt… GoogleTranslate maakt er “”Over drie maanden zullen we een aantal races hebben waar we ons VAN gaan vervelen “, zegt Navarro.”, Google doet het nog beter dan WF. Verder staat er dat juist de Tour zijn voornaamste doel is, en als dat niet doorgaat, de Vuelta het zal zijn….

0
Maillot à Pois 16 juni 2020 om 10:24

Dat is inderdaad iets heel anders.
@redactie, misschien het artikel toch even updaten?

0
chasse patat 16 juni 2020 om 12:45

Dan is de argumentatie ook weer iets logischer.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone