Cylance voegt zich als co-sponsor bij Valcar PBM

woensdag 9 januari 2019 om 19:32
Cylance voegt zich als co-sponsor bij Valcar PBM

foto: Cor Vos

Wielerflits Kort

Cylance keert in 2019 terug in het vrouwenpeloton als co-sponsor van de voormalige Valcar PBM-ploeg. Afgelopen drie jaar ondersteunde het securitybedrijf het Amerikaanse Cylance Pro Cycling, maar kiest nu dus voor support aan de Italiaanse formatie, waar onder meer veldrijdster Alice Maria Arzuffi onder contract staat. De nieuwe teamnaam wordt Valcar-Cyclance Cycling.

“Ik ben echt trots dat Cylance het talent en de potentie van onze atletes onderkent. Dat stimuleert ons alleen maar meer om nog harder te werken om te verbeteren”, reageert ploegbaas Valentino Villa. “Cylance is een bedrijf dat vooruitkijkt; al meerdere jaren investeert het in de groei van het vrouwenwielrennen en is het zich bewust van de economische mogelijkheden.”

Valcar PBM boekte afgelopen jaar een mooi succes op Nederlands grondgebied, toen Elisa Balsamo in april de EPZ Omloop van Borsele op haar naam schreef. Ook in enkele Belgische eendagswedstrijden waren er podiumplekken voor de ploeg, die voorts in de nationale titelstrijd van het thuisland Marta Cavalli de titel zag pakken.

Selectie flag-it Valcar-Cylance 2019
flag-it Alice Maria Arzuffi
flag-it Elisa Balsamo
flag-it Marta Cavalli
flag-it Maria Giulia Confalonieri
flag-it Chiara Consonni
flag-it Vittoria Guazzini
flag-it Barbara Malcotti
flag-it Dalia Muccioli
flag-it Asja Paladin
flag-it Silvia Persico
flag-it Silvia Pollicini
flag-it Ilaria Sanguineti
flag-it Miriam Vece
flag-it Alessia Vigilia

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone