Coen Vermeltfoort: “Ik stem mijn koers af op Groenewegen”

zondag 25 juni 2017 om 12:57

Coen Vermeltfoort was voor de start van het NK wielrennen vol vertrouwen. De sprinter van Roompot-Nederlandse Loterij vindt dat hij tot de favorieten behoort voor de nationale titel. “De kans is groot dat het op een sprint aan gaat komen, en ik denk dat ik dit jaar bewezen heb dat ik dan wel mee kan doen”, zegt hij voor de camera van WielerFlits.

‘Ik kan Groenewegen kloppen’
“Ik ga zeker wachten tot de finale en hoop dat ik het in de sprint af kan maken hier”, aldus Vermeltfoort, die zich vooral zal focussen op de uittredend kampioen. “Groenewegen heeft bewezen dat hij dit kan en hij is echt in goede vorm. Hij heeft ook een ploeg die hem naar de sprint kan loodsen, dus dat is wel iemand die ik heel erg in de gaten ga houden vandaag. Ik denk dat ik hem kan kloppen, alleen dan moet het wel allemaal goed vallen voor mij.”

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

4 Reacties

nasibal 25 juni 2017 om 13:03

Filmpje wel wat genuanceerder dan het artikel.

0
Chaba 25 juni 2017 om 13:08

Goede renner hoor met een degelijke sprint maar In een sprint met Groenewegen zal hij natuurlijk 99 van de 100 keer geklopt worden.

0
Scott Sunderland 25 juni 2017 om 13:11

Ik vind het zeer knap waar Vermelftfoort mee bezig is. Hij heeft het in eerste instantie niet gered bij de profs. Via de topcompetitie terug. Misschien waren ze niet lyrisch bij Roompot dat ze hem een contract voor een seizoen “moesten” geven. Maar ze zullen geen spijt hebben. Hij heeft volgens mij weliswaar niks gewonnen nog, maar ze hebben bij Roompot toch met hem een renner die met enige regelmaat een leuke uitslag rijdt. Dit is ook zijn niveau. Voor een grotere ploeg rijden zou zeer waarschijnlijk niet goed uitpakken.

Dat gezegd hebbende zie ik hem geen Nederlands kampioen worden hoor. Groenewegen kloppen in de sprint…zie het hem niet doen. Maar wordt het een sprint dan zeker top 10. Misschien maximaal derde ofzo.

0
GreenDay 25 juni 2017 om 14:53

Toen ik de titel las, dacht ik “nou wie zijn koers volledig op een ander afstemt, is bij voorbaat verloren”. Maar de titel dekt de lading toch niet helemaal.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone