Circus-Wanty Gobert ook in 2021 op CUBE-fietsen

dinsdag 3 november 2020 om 18:05
Circus-Wanty Gobert ook in 2021 op CUBE-fietsen

Ook tijdens haar debuutjaar in de WorldTour zal Circus-Wanty Gobert met CUBE-fietsen rijden. Dat maakte het team bekend via een persbericht.

Voor Circus-Wanty Gobert zal het volgend jaar al het zevende seizoen zijn dat ze samenwerken met de Beierse fietsenfabrikant. “Met CUBE Bikes hebben we het geluk dat we onze renners in alle disciplines kunnen ondersteunen”, legt teambaas Jean-François Bourlart uit. “Zowel op de weg, in het veld als bij tijdritten kunnen we rekenen op materiaal van hoge kwaliteit. Het is voor ons zeer belangrijk om te kunnen vertrouwen op een partner die in ons project gelooft,” geeft hij aan.

Dat het team de opstap maakt naar de WorldTour is ook voor CUBE een unicum en een meerwaarde. “De voorbije jaren werkten we nauw samen met de renners”, vertelt Marcus Pürner, eigenaar van CUBE. “We hebben hun feedback toegepast in de ontwikkelingsprocessen van onze weg- en tijdritfietsen en zo onze modellen verder kunnen optimaliseren.” De R&D van CUBE beschikt intussen overigens over een eigen windtunnel.

Dit artikel delen:

6 Reacties

the student 3 november 2020 om 18:20

Nu alleen nog een keer een goede grafisch ontwerper inhuren daar bij Cube. Grote letters in felle kleuren op een frame kwakken is nou niet bepaald inspirerend.

rogierb 3 november 2020 om 19:24

Dit is in alle opzichten zo’n gruwelijk onaantrekkelijke ploeg.

koos1 3 november 2020 om 20:04

Met renners die ze op dit moment hebben is vooral het doel in beeld rijden. Vrees dat ze voor de WT toch flink te kort gaan komen en te weinig winnaars in de ploeg hebben.

JVD 3 november 2020 om 20:07

Waren dit niet die fietsen die ze niet op 6,8 kg konden krijgen? If so, hopelijk is dat opgelost voor de klimmers in het team.

mania 4 november 2020 om 07:51

Sinds disc is dit bij veel merken het geval. Daarom ook dat jumbo en ineos niet voor disc kiezen.

havana 4 november 2020 om 11:45

Veel is overdreven, eigenlijk vooral bij Bianchi en Pinarello. Bijvoorbeeld een Canyon of een Specialized krijg je zo op 6.8 met schijven.

Headlines

Materiaalzone

Populair