Carter Jones (Giant-Alpecin) breekt sleutelbeen

woensdag 8 juli 2015 om 11:21
Carter Jones (Giant-Alpecin) breekt sleutelbeen

Carter Jones heeft tijdens een training zijn sleutelbeen gebroken. Dat laat zijn ploeg Giant-Alpecin weten via Twitter. De 26-jarige Amerikaan, die vorige maand nog de Ronde van Zwitserland uitreed, staat daardoor voorlopig aan de kant.

Jones is bezig aan zijn eerste seizoen bij Giant-Alpecin. De ploeg nam de Amerikaan, vorig jaar winnaar van de Tour of Gila, over van Optum p/b Kelly Benefit Strategies uit zijn thuisland.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Tutu888 8 juli 2015 om 11:35

Indien Giant gaat “verduitsen” zal dat in eerste instantie eerder ten koste van de Amerikanen gaan. Craddock, Haga en Jones brengen allen niet wat o.b.v. hun prestaties in de koersen in eigen land verwacht werd.

magikdatzeggen? 8 juli 2015 om 13:04

Volgens mij volbrengt Haga zijn taken als knecht uitstekend. Scorebordjournalistiek dat iedereen altijd afgeeft op “de Amerikanen van Giant”. Peterson was een mislukking, klopt. Bij Craddock komt het er nog niet helemaal uit. Jones is er nog maar net. Maar Haga presteert zonder twijfel beter dan je kon verwachten op basis van zijn Amerikaanse uitslagen.

wilco kelderman 8 juli 2015 om 14:05

@magikdatzeggen
Haga, Jones en Craddock vallen mij allemaal tegen. Met de top 15 plaatsen die zij in de Amerikaanse koersen haalden, had ik wel verwacht dat ze buiten Amerika ook wat aardige resultaten zouden rijden. Dat heb ik ze alle3 nog niet zien doen. Ze knechten allemaal wel aardig, maar met wat ze hebben laten zien in Amerika had ik meer verwacht, vooral van Craddock

magikdatzeggen? 8 juli 2015 om 14:36

@Wilco Kelderman: Top 15 plaatsen in Amerikaanse B-koersen. En al 25/26 jaar wanneer ze de overstap maakten. Je had echt veel te hoge verwachtingen van Haga en Jones. Nooit was er de verwachting dat zij meer dan een simpele knecht zouden worden.

Van Craddock kon je wat meer verwachten, maar hij is nog steeds maar 23 jaar.

wilco kelderman 8 juli 2015 om 18:41

@magikdatzeggen?
Maar ook in Amerika rijden ze veel slechter dan wat ze deden toen ze nog bij een kleine Amerikaanse ploeg. Ik had verwacht dat ze top 15 konden rijden in koersen als de Tour of Luxemburg en dat soort rondes, maar ze komen niet verder dan een plek bij de eerste 100.

Headlines

Materiaalzone

Populair