Canyon SRAM legt lat hoog voor 2018

vrijdag 8 december 2017 om 20:25

Canyon SRAM Racing heeft vandaag twaalf van de dertien rensters gepresenteerd die in 2018 uitkomen voor de ploeg. De formatie wordt nog aangevuld met de winnares van de Zwift Academy-finale, die nog moet worden bepaald.


De ploeg zag Lisa Brennauer vertrekken naar Wiggle High5, maar wist Katarzyna Niewiadoma, Alice Barnes, de Duitse kampioene op de weg Lisa Klein en Christa Riffel al aan zich te binden. Met de nieuwe aanwinsten én de ervaren krachten Trixi Worrack en Pauline Ferrand-Prévot – die de ploeg trouw bleven – heeft de ploeg hoge ambities voor het nieuwe seizoen.

“We zijn trots dat we een groep hebben samengebracht met enkele van de meest getalenteerde en toegewijde atleten van de wereld”, zei manager Ronny Lauke. “Met hen kunnen we onze ploeg in de toekomst verder ontwikkelen en versterken. We vertrouwen erop dat we onze kwaliteit in heuvelachtige koersen hebben behouden en we denken dat we er zelfs beter voorstaan. We richten ons op overwinningen in de voorjaarsklassiekers met een WorldTour-status en op de winst van een WorldTour-etappekoers.”

Selectie Canyon SRAM 2018
flag-by Alena Amialiusik
flag-gb Alice Barnes
flag-gb Hannah Barnes
flag-it Elena Cecchini
flag-au Tiffany Cromwell
flag-fr Pauline Ferrand-Prévot
flag-de Lisa Klein
flag-pl Kasia Niewiadoma
flag-us Leah Thorvilson
flag-de Christa Riffel
flag-us Alexis Ryan
flag-de Trixi Worrack

Dit artikel delen:

3 Reacties

Stenalic 8 december 2017 om 22:01

Prachtig shirtje!

maklukzat 8 december 2017 om 22:22

Inderdaad, ziet er goed uit.

west 9 december 2017 om 00:03

Is het ontwerpen van een damesoutfits makkelijker? Of doet men daarbij meer hun best?

Headlines

Materiaalzone

Populair