BORA-hansgrohe met sterke selectie aan de start in het Baskenland
foto: Cor Vos
zaterdag 3 april 2021 om 19:20

BORA-hansgrohe met sterke selectie aan de start in het Baskenland

BORA-hansgrohe staat maandag met een sterke selectie aan de start van de Ronde van het Baskenland. Wilco Kelderman is kopman, maar hij is niet de enige de renner van de Duitse WorldTour-ploeg die hier goed voor de dag kan komen.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Nederlander heeft met Ide Schelling en Giovanni Aleotti twee talenten om zich heen en met Maximilian Schachmann, Patrick Konrad en Emanuel Buchmann nog een aantal goede klimmers naast zich. Cesare Benedetti maakt de selectie compleet.

Kelderman eindigde vorige week als vijfde in de sterk bezette Ronde van Catalonië, terwijl Schachmann een aantal weken daarvoor Parijs-Nice voor het tweede opeenvolgende jaar won.

flag-de BORA-hansgrohe voor flag-es Ronde van het Baskenland
flag-it Giovanni Aleotti
flag-it Cesare Benedetti
flag-de Emanuel Buchmann
flag-nl Wilco Kelderman
flag-at Patrick Konrad
flag-de Maximilian Schachmann
flag-nl Ide Schelling

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
3 april 2021 20:54
Toch met iets moois bezig dat Bora, volop kwaliteit en volop aankomend talent

Reacties zijn gesloten.