Wielertenues 2017: BORA-hansgrohe kiest voor zwart shirt
dinsdag 13 december 2016 om 11:33

Wielertenues 2017: BORA-hansgrohe kiest voor zwart shirt

BORA-hansgrohe heeft vandaag op een persconferentie haar ploeg voor 2017 voorgesteld. De nieuwe Duitse WorldTour-ploeg heeft ook het wielershirt voor komend seizoen onthuld. De ploegmaten van Peter Sagan zullen in een overwegend zwart shirt te zien zijn.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

RIDE Magazine
26 Reacties
Sorteer op:
14 december 2016 00:20
@RV. Nee dat probleem hebben alleen Herbert & co. en a. en o. volgens de fervente echte kenners alhier.
En dat ook nog incl. de kleding al dan niet zwart getint wordt het hier volgend seizoen echt niet zo erg hoor. Behalve dan de kritiek op onze goedwillende verslaggevers die hier ook nooit zal ophouden.
Goed dat Quick Step zo'n prachtig nieuw verlidlded tenue heeft. Nu nog even afwachten welke 3 we van die ploeg gaan onderscheiden in de kopgroep volgend voorjaar.

Reacties zijn gesloten.