Boek nu tot 25% korting op jouw fietsvakantie met Droomparken

vrijdag 23 oktober 2020 om 00:00
Boek nu tot 25% korting op jouw fietsvakantie met Droomparken
Ad

ADVERTORIAL – Heb jij zin om dit najaar er nog even tussenuit te gaan? Nederland biedt verschillende opties voor afwisselende en uitdagende fietsvakanties. Bij Droomparken vind je de leukste locaties om te genieten van een vakantie in eigen land. Boek jouw veilige en verantwoorde vakantie in oktober nu met 25% korting.

Droomparken heeft 14 luxe vakantieparken in Nederland. Of je nu op zoek bent naar rust, vermaak, luxe, ontspanning of actie: je vult jouw vakantie precies in zoals jij dat wilt.

Onbezorgd vakantie vieren op een vertrouwde locatie
De locaties van Droomparken zijn een ideale uitvalsbasis voor een onbezorgde fietsvakantie. Zo beschikt Droomparken over meerde parken in de Veluwe waarmee je snel toegang hebt tot de mooiste fietsroutes die het gebied te bieden heeft.

Zo ligt Droompark Hooge Veluwe pal tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, bekend van De Posbank. Deze klim – die opgenomen was in het parcours van de Giro d’Italia 2016 – brengt je naar een van de mooiste plekken van Nederland. Vanaf dit uitkijkpunt heb je een schitterend uitzicht over de uitgestrekte heidevelden. Bovendien is dit een van de weinig gebieden in Nederland waar het mogelijk is om de nodige hoogtemeters te maken.

Boek nu tot 25% korting op jouw fietsvakantie

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair