Bob Jungels maakt rentree in Ronde van Luxemburg
foto: Cor Vos
dinsdag 31 augustus 2021 om 10:36

Bob Jungels maakt rentree in Ronde van Luxemburg

Bob Jungels zal binnenkort weer te zien zijn in het wielerpeloton. De renner van AG2R Citroën zal over twee weken weer een rugnummer opspelden voor de Ronde van Luxemburg. Jungels kon na een operatie aan een vernauwde liesslagader ruim twee maanden niet koersen.

De Luxemburgse renner kampte al langere tijd met de blessure. Na een langere periode van pijn onderging Jungels verschillende onderzoeken om de oorzaak van zijn problemen te vinden. Nadat veel zaken waren uitgesloten, kon worden vastgesteld dat de 28-jarige coureur last had van een vernauwde liesslagader. Jungels werd twee keer geopereerd aan zijn lies en moest ruim twee maanden revalideren.

Nu is er echter weer licht aan het einde van de tunnel voor Jungels. “Het was een moeilijke periode. Ik moest twee keer onder het mes voor een grote operatie en kon een tijdje moeilijk bewegen, maar ik ben nu weer gemotiveerd om terug te keren. Ik heb mijn plezier weer teruggevonden.”

De Ronde van Luxemburg begint op dinsdag 14 september en eindigt vier dagen later op zaterdag 18 september.

 
4 Reacties
Sorteer op:
31 augustus 2021 10:55
Veel mooi volk op de startlijst voorlopig Cosnefroy, O'connor, Ayuso, Formolo, Pinot, Gaudu, Nibali
31 augustus 2021 11:41
Hopelijk komt hij weer terug op niveau.
31 augustus 2021 13:14
Een beetje in het kwakkelstraatje maar in eigen land heeft hij altijd wel gepresteerd. Hoop dat hij terugkomt want het is een gepatenteerde hardrijder met veel kwaliteiten. Won nota bene Luik solo dankzij een raid op de Roche aux Faucons en dan bijzonder sterk door te rijden. In KBK was er ook die geweldige solo. Terpstra werd daar 3de voor Direct Energie.
31 augustus 2021 14:02
Die komt hopelijk weer op niveau, wat een klasbak.

Reacties zijn gesloten.