Bigla verlengt sponsorcontract met Cervélo-Bigla

Door , woensdag 30 mei 2018 om 08:56
Bigla verlengt sponsorcontract met Cervélo-Bigla

In 2016 pakte Cervélo-Bigla brons op het WK ploegentijdrit - foto: Sirotti

Meubelbedrijf Bigla heeft het sponsorcontract bij vrouwenploeg Cervélo-Bigla verlengd. Het Zwitserse bedrijf tekent bij tot en met het seizoen 2020. Bigla is al sinds 2005 verbonden aan het team in het vrouwenpeloton.


Ploegmanager Thomas Campana vindt het een blijk van waardering. “We zijn zo geïnspireerd door de visie van Bigla en de steun voor de lange termijn. Dit is precies wat het vrouwenwielrennen nodig heeft: partners die er voor de lange termijn zijn terwijl ze op zoek zijn naar verandering”, laat Campana weten in het persbericht.

“Duurzaamheid is de manier waarop we succes behalen, omdat wij als ploeg een passie hebben voor het ontwikkelen van wielrenners van een jonge leeftijd tot ze volwassen zijn”, geeft de manager aan. “We begrijpen dat dit niet over een nacht ijs gebeurt. We zijn erg blij om samen te werken met partners zoals Bigla die dit succes in de loop der jaren mogelijk hebben gemaakt.”

Cervélo-Bigla komt tegenwoordig uit op een Deense licentie. In 2005 werd de ploeg opgericht met Bigla als hoofdsponsor. In de huidige selectie zitten klimster Ashleigh Moolman uit Zuid-Afrika en de Finse sprinter Lotta Lepistö.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.