Bert-Jan Lindeman: “Ik had eigenlijk geen goede dag”
Foto: Sirotti
vrijdag 4 september 2015 om 08:54

Bert-Jan Lindeman: “Ik had eigenlijk geen goede dag”

Bert-Jan Lindeman koos donderdag op weg naar Lleida opnieuw voor de aanval. Voor de vierde keer deze Vuelta zat hij mee in de vlucht van de dag. Tot een tweede ritzege voor de renner van LottoNL-Jumbo kwam het echter niet.

“We waren in de beginfase heel actief met de ploeg”, vertelt Lindeman op de site van zijn werkgever. “We waren elkaar van voren aan het aflossen om in de kopgroep te komen. Toen het mijn beurt was, was het raak,” kijkt hij terug.

Hij had echter niet de benen om het af te maken. “Ik had vandaag alleen geen echt goede dag. Ik had in de finale wel een plannetje, maar niet de benen om het uit te voeren.  Ik ging voor een tweede ritzege. Een overwinning op zak is leuk, maar eenmaal in koers is wil je gewoon net zo graag winnen als altijd”, geeft hij aan.

Vandaag krijgt Lindeman een nieuwe kans. In 178 kilometer gaat het van Calatayud naar Tarazona.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
4 september 2015 08:59
Later vluchten
4 september 2015 10:47
Je goede benen kunnen ook onderwijl aansterken. Wanneer Lindeman zich de pavlov-reactie aanleert om op ieder geschikt terrein mee te zitten gaat hem dat nog veel opleveren.
4 september 2015 13:32
Wel straffe teksten hoor. Spreekt wel enige vorm van zelfverzekerdheid en winnaarsmentaliteit uit. Ik laat me de komende tijd graag verrassen! :)

Reacties zijn gesloten.