Ben Swift volgt neef Connor op als Brits kampioen

zondag 30 juni 2019 om 14:29
Ben Swift volgt neef Connor op als Brits kampioen

foto: Cor Vos

Ben Swift heeft in Norfolk de Britse wegtitel gegrepen. De rappe renner van Team Ineos bleef zijn ploegmaat Ian Stannard voor in de uitslag. Het brons was voor John Archibald van het kleine Ribble.

Stannard was in de finale solo weg, waarna een groep van vijftien renners achter hem aan ging. Uiteindelijk ging een viertal, met Swift en ook nog Alex Dowsett (Katusha-Alpecin) en John Archibald (Ribble Pro Cycling). Uiteindelijk wist het koppel van Team Ineos het overtal uit te spelen, want Swift viel aan en won solo.

Ben Swift volgt zijn neef Connor Swift op als Brits kampioen. Connor verraste vorig jaar als coureur van Madison Genesis met de titel, momenteel rijdt hij voor Arkéa-Samsic.

Dit artikel delen:

2 Reacties

bilthoven 30 juni 2019 om 15:00

Geen verrassing dit. In de Ronde van Zwitserland liet hij al zien dat hij in heel goede doen was. Jammer dat hij in het voorjaar door een zware val 2 maanden langs de kant stond. Het seizoen is echter nog lang niet voorbij, die gaat de komende maanden nog wel wat laten zien!!

0
Scott Sunderland 30 juni 2019 om 15:00

Welkome overwinning zeg. Zo vaak wint deze Swift niet. Ondanks zijn goede sprint. Ondanks dat hij bergop veel langer meegaat dan de gemiddelde sprinter. Ondanks dat hij in het verleden kopman mocht zijn.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone