Belkin Pro Cycling Team bevestigt contractverlenging Tom Leezer

dinsdag 13 augustus 2013 om 22:46

De Nederlandse wielerploeg Belkin Pro Cycling Team heeft het contract van Tom Leezer met twee jaren verlengd. Zo wordt het nieuws van De Telegraaf bevestigd. Team manager Nico Verhoeven en Tom Leezer reageren opgetogen.

“Tom is een all-round-renner die zowel in etappekoersen als klassiekers uit de voeten kan. Bovendien is het een sterke ondersteunende renner die ook belangrijk is voor de sprinttrein. Tom reed dit jaar de Tour en voor velen was zijn selectie een verrassing, maar wij weten wat we aan hem hebben en in Frankrijk hij heeft zich duidelijk bewezen”, reageert Nico Verhoeven.

Volgens Tom Leezer was een langer verblijf bij Belkin Pro Cycling Team het beste voor zijn ontwikkeling.”Ik ben erg blij dat ik de kleuren van Belkin nog eens twee jaar mag verdedigen. Ik voel me echt op mijn plek hier. Ik denk dat ik bij deze ploeg het maximale uit mezelf kan halen.”

“Ik wil mij verbeteren in mijn rol als wegkapitein en hoop als onderdeel van de sprinttrein van Theo Bos succes te kunnen hebben op het hoogste niveau. Ik heb dit jaar voor het eerst de Ronde van Frankrijk gereden en ik ben voornemens om een vaste waarde te worden in de Tourselectie. Het zou helemaal mooi zijn om in Parijs de sprint aan te trekken voor Theo. Een ander doel is mezelf verbeteren in de klassiekers’, verduidelijkt Tom Leezer meteen zijn doelen voor de komende twee jaar.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair