Bahrain Victorious start toch in Bretagne Classic
foto: Cor Vos
vrijdag 27 augustus 2021 om 19:31

Bahrain Victorious start toch in Bretagne Classic

Bahrain Victorious verschijnt zondag toch aan de start van de Bretagne Classic-Ouest-France. De WorldTour-formatie had zich in eerste instantie afgemeld voor de Franse koers vanwege een coronageval in de omkadering.

“Hoewel het positieve geval zou kunnen worden vervangen, maakt close contact met ander personeel het creëren van een veilige bubbel moeilijk”, gaf Bahrain Victorious afgelopen woensdag nog aan. Daar komt de WorldTour-formatie nu op terug. “Ondanks onze eerdere terugtrekking uit de wedstrijd, zal de ploeg toch de Bretagne Classic rijden. Weliswaar met een verkleinde selectie en staf.”

Bahrain Victorious zal zondag met vijf renners beginnen aan de heuvelklassieker met start en finish in Plouay. Naast Nederlander Kevin Inkelaar gaat het om Eros Capecchi, Scott Davies, Rafael Valls en Stephen Williams. Normaal gesproken zijn teams verplicht te starten met zeven renners.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
27 augustus 2021 19:38
Eindelijk de eerste koers voor Scott Davies dit seizoen!
27 augustus 2021 20:22
Hebben ze waarschuwing van €50000 boete wegens verzonnen afmelding ontvangen, dat ze deze vijf nog bij elkaar hebben gezocht?

Reacties zijn gesloten.