Bahrain Victorious is klaar voor Trofeo Laigueglia en Strade Bianche

dinsdag 2 maart 2021 om 10:54
Bahrain Victorious is klaar voor Trofeo Laigueglia en Strade Bianche

Sonny Colbrelli en Mikel Landa - foto: Cor Vos

Bahrain Victorious heeft zijn selecties gepresenteerd voor de Trofeo Laigueglia en Strade Bianche. De ploeg uit het Midden-Oosten rekent komende woensdag in Laigueglia onder meer op Sonny Colbrelli en Mikel Landa. Pello Bilbao en Matej Mohorič zijn speerpunten in Strade Bianche.

In de Trofeo Laigueglia rekent de ploeg op Colbrelli, Landa, Bilbao, Mohorič, Eros Capecchi en Santiago Buitrago. Colbrelli werd in 2016 al eens tweede in de heuvelachtige klassieker, achter de inmiddels gestopte Italiaan Andrea Fedi. De rappe Colbrelli lijkt klaar om een gooi te doen naar de zege, aangezien hij zondag nog zesde werd in Kuurne-Brussel-Kuurne.

Voor de Spanjaarden Bilbao en Landa is de Trofeo Laigueglia hun eerste wedstrijd van het seizoen. Ook Mohorič, Buitrago, Capecchi en Novak kwamen nog niet in actie in 2021. Meerdere renners zullen aankomende zaterdag ook hun opwachting maken in Strade Bianche. De ploeg zal in de Toscaanse wittewegenklassieker Mohorič uitspelen als kopman, met Bilbao als belangrijke pion in de finale.

Mark Padun en Hermann Pernsteiner zijn zaterdag nieuw in de selectie. Zij vervangen Landa en Buitrago, die niet zullen deelnemen aan Strade Bianche. Beide renners staan een dag na Strade Bianche overigens wel weer aan de start van de GP Industria & Artigianato.

Selectie flag-bh Bahrain Victorious voor flag-it Trofeo Laigueglia (3 maart)
flag-es Pello Bilbao
flag-co Santiago Buitrago
flag-it Eros Capecchi
flag-it Sonny Colbrelli
flag-es Mikel Landa
flag-si Matej Mohorič
flag-si Domen Novak

Selectie flag-bh Bahrain Victorious voor flag-it Strade Bianche (6 maart)
flag-es Pello Bilbao
flag-it Eros Capecchi
flag-si Matej Mohorič
flag-si Domen Novak
flag-ua Mark Padun
flag-at Hermann Pernsteiner
flag-si Jan Tratnik

Selectie flag-bh Bahrain Victorious voor flag-it GP Industria & Artigianato (7 maart)
flag-co Santiago Buitrago
flag-it Eros Capecchi
flag-es Mikel Landa
flag-si Matej Mohorič
flag-si Domen Novak
flag-at Hermann Pernsteiner*

* Bahrain Victorious start in de GP Industria & Artigianato met zes i.p.v. zeven renners 

Dit artikel delen:

2 Reacties

Limal 2 maart 2021 om 12:28

Toch spijtig dat Teuns nog nooit de Strade gereden heeft – dat is de voorjaars(quasi)klassieker die hem het beste zou kunnen liggen.

0
Vincent Lacressonniere 2 maart 2021 om 20:58

Wat is dat eigenlijk met Mark Padun? Die kwam toch met enorme adelbrieven binnen bij de profs, of vergis ik me? Ik dacht dat hem echt een grootste toekomst was voorspeld. Daar is het tot op heden niet echt van gekomen… zal het nog van gebeuren? Denk het niet eerlijk gezegd, met al het nieuwe talent dat hem al voorbij is.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone