Audrey Cordon-Ragot getroffen door beroerte

zaterdag 17 september 2022 om 15:37
Audrey Cordon-Ragot getroffen door beroerte

foto: Cor Vos

Audrey Cordon-Ragot heeft bekendgemaakt waarom ze niet zal afreizen naar Australië voor de WK in Wollongong. De Française heeft vorige week zondag een beroerte gehad, vertelt ze op Twitter. De nationale bond van Frankrijk meldde eerder dat Cordon-Ragot de wegrit van het WK niet zou betwisten vanwege “medische redenen”.

“Het leven heeft altijd verrassingen voor je in petto en deze week heb ik meer dan ooit geleerd dat het leven belangrijker is dan wat dan ook”, begint Cordon-Ragot haar verhaal. “Mijn afwezigheid op het komende WK, die volgens velen geduid werd als een opwelling, angst om te verliezen, een gebrek aan respect voor het Franse team, enzovoort… komt door een beroerte, waar ik afgelopen zondag door getroffen werd.”

“Het werd niet direct opgemerkt, maar ik had de mazzel (ja ik zeg mazzel) om een medische staf bij me te hebben (bedankt Gwenaëlle Madouas, Maryline Salvetat en Mathieu Le Strat), die me sterk adviseerden om een MRI te ondergaan. Dat heeft mijn leven gered”, sluit de Franse kampioene af.

Dit artikel delen:

2 Reacties

SteelHorseCowboy 20 september 2022 om 22:42

Heftig. Sterke en beterschap!

0
Murcia 20 september 2022 om 23:16

Sterkte! En weer triest dat je naast deze zware lichamelijke klap ook nog de social media uitwassen over je heen krijgt die met allerhande pijnlijke speculaties komen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone