Arvid de Kleijn breekt vier ribben in Clásica de Almería

maandag 17 februari 2020 om 07:59
Arvid de Kleijn breekt vier ribben in Clásica de Almería

foto: PR

Arvid de Kleijn heeft aan zijn zware valpartij in de Clásica de Almería vier gebroken ribben overgehouden. Dat meldt de sprintkopman van Riwal Readynez op zijn social media.

Net nadat de vroege vlucht op goed vijftig kilometer van de aankomst was ingerekend, werd het peloton opgeschrikt door een valpartij. Meerdere renners van het Deense Riwal Readynez waren daarbij betrokken, onder wie sprintkopman Arvid de Kleijn. De Nederlander bleef lange tijd op de grond liggen en kon een sprint in de straten van Roquetas de Mar vergeten.

Nu blijkt de 25-jarige renner bij zijn valpartij vier ribben te hebben gebroken. “Niet het nieuws dat ik met jullie wilde delen”, schrijft hij maandagochtend op zijn social media. “In de komende uren vlieg ik terug naar huis. De komende dagen neem ik wat rust en hopelijk kan ik snel al indoor weer trainen.”

Voor De Kleijn was de Clásica de Almería zijn tweede wedstrijd van het seizoen, nadat hij in de Saudi Tour zijn seizoensdebuut had gemaakt. In de vijfdaagse ronde sprintte hij in de slotetappe naar de derde plaats.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Polleke 17 februari 2020 om 14:47

Man man man…tot zover dit seizoen werkelijk geen koers zonder dat iemand zijn botten breekt…

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone