Arvid de Kleijn begint Poolse rittenkoers met overwinning

dinsdag 2 juli 2019 om 20:39
Arvid de Kleijn begint Poolse rittenkoers met overwinning

foto: Cor Vos

Arvid de Kleijn is de Course Cycliste de Solidarnosc et des Champions Olympiques uitstekend begonnen. De 25-jarige renner van Metec-TKH wist in de openingsetappe naar Sieradz thuisrijders Patryk Stosz en Paweł Franczak van de zege te houden. De Kleijn is tevens de eerste leider in de Poolse rittenkoers.

De dertigste editie van de Course Cycliste de Solidarnosc begon vandaag met een ruim tweehonderd kilometer lange etappe van Łódź en Sieradz. Het was uiteindelijk De Kleijn die als eerste over de streep kwam, goed voor zijn vierde zege van het seizoen. Eerder won de rappe man al in de Tour de Normandie en de Tour du Loir et Cher E Provost.

Verder was De Kleijn al de beste in de Midden-Brabant Poort Omloop. Morgen gaat de Poolse rittenkoers verder met een 148 kilometer lange etappe van Zgierz naar Kutno. Vorig jaar ging de eindzege naar thuisfavoriet Sylwester Janiszewski.

Dit artikel delen:

1 Reactie

hjvd1982 2 juli 2019 om 22:44

Dat is een mooie overwinning! Stond zondag met zijn familie te praten bij het NK, en dus wat meer geleerd over zijn achtergrond en geschiedenis. Zeer gegund deze overwinning!

Headlines

Materiaalzone

Populair