Arthur van Dongen: “Met Wout van Aert en Jonas Vingegaard gaan we voor winst in tijdrit”

zaterdag 23 juli 2022 om 08:00
Video

Ondanks dat ze al vijf ritzeges boekten en het geel, groen en de bolletjestrui stevig in handen hebben, is de honger van Jumbo-Visma nog niet gestild. Ook de tijdrit van zaterdag naar Rocamadour willen de geel-zwarten aan hun zegekar rijgen. “We denken met Wout van Aert en Jonas Vingegaard weer mee te doen voor de overwinning”, vertelt Arthur van Dongen aan WielerFlits.

Ze laten in ieder geval niets aan het toeval over, want Matthieu Heijboer werd speciaal voor deze chrono ingevlogen. Toch denkt de ploegleider van Jumbo-Visma dat erkende specialisten zoals wereldkampioen Filippo Ganna en Europees kampioen Stefan Küng in het voordeel zijn. “Hoe frisser je bent, hoe beter. Als je ziet dat hoe een enorm goede Tour de France Wout van Aert heeft gereden, gaf hij aan dat hij vrijdag niet al te beste benen had. Daarom wilde hij ook niet sprinten.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

4 Reacties

ParijsIsNogVer 23 juli 2022 om 07:06

Edit redactie: Dankje, het is aangepast!

Panache 23 juli 2022 om 09:12

Vingegaard als mannetje van 60 kilogram meedoen voor de etappezege op een iets glooiend maar overwegend vlak parcours? Nee, maximaal tussen 4-7 verwacht ik hem.

Mechia 23 juli 2022 om 13:27

Hij is natuurlijk wel in topvorm en zit beter in de wedstrijd. Vaak zie je toch in de afsluitende tijdrit dat de klassementsmannen het goed doen versus de specialisten.

Selmar 23 juli 2022 om 09:24

Nog een keer Laporte zou ook leuk zijn

Headlines

Populair

Materiaalzone