Arjen Livyns mist Waalse klassiekers na valpartij

maandag 19 april 2021 om 08:51
Arjen Livyns mist Waalse klassiekers na valpartij

foto: Cor Vos

Arjen Livyns moet de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. De 26-jarige renner moet rust houden na een zware val in de Amstel Gold Race.

Livyns kwam vroeg in de koers ten val doordat hij over een bidon reed, meldde zijn ploeg Bingoal Pauwels Sauces WB. Daarbij kwam de West-Vlaming hard op zijn hoofd terecht, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht.

“Dit is niet echt wat ik van deze zondag had verwacht”, zei Livyns, die een hersenschudding aan zijn val overhield. “Jammer dat ik mijn voorjaar zo moet eindigen.” Na enkele onderzoeken mocht hij het ziekenhuis verlaten. Hem is voorlopig rust voorgeschreven.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Jori 19 april 2021 om 11:52

Sneu, was toch wel bezig aan zijn doorbraak. In Omloop mist hij net een mooie top 10, daarna leek de supervorm toch wat weg te ebben. Maar een BP en AGR had hij toch de finale mee moeten kunnen rijden. Benieuwd of hij de stap naar de World-Tour kan maken, voor bijv. TJV lijkt het me geen slechte als ondersteuning.

0
Beer 19 april 2021 om 12:58

Ik vind hem een leuke renner en hij kan goed een heuvel over, maar ik ben niet zeker dat hij het type is dat zich op kop van een groep kan zetten om een gat te dichten.

0
Daniel17 19 april 2021 om 13:14

Hij lijkt me ook echt te licht om op het vlakke iets recht te zetten inderdaad

0

Headlines

Populair

Materiaalzone