Argos-Shimano verzekert zich van Amerikanen Craddock en Haga

donderdag 22 augustus 2013 om 15:34
Argos Shimano

foto: Sirotti

Team Argos-Shimano heeft zich verzekerd van de diensten van Lawson Craddock en Chad Haga. De twee beloftevolle Amerikanen tekenen allebei een contract voor twee seizoenen. Dit staat te lezen op de website van de ploeg.

De slechts 21-jarige Craddock, dit seizoen winnaar van de jongerentrui in de Tour of California, ziet Argos als de beste ploeg voor zijn ontwikkeling. ”De belangrijkste reden om te kiezen voor Team Argos-Shimano heeft betrekking tot mijn ontwikkeling als renner. Het belangrijkste het komende jaar is om beter te worden als coureur. Ik ben ervan overtuigd dat dit team mij hierin het beste kan helpen. Ik kijk ernaar uit om aan te sluiten bij mijn nieuwe ploeggenoten.”

De 25-jarige Haga is ook zeer blij met zijn nieuwe ploeg. ”Ik heb gekozen voor Argos omdat ze de afgelopen jaren hebben laten zien dat ze renners beter kunnen maken. Daarnaast spreekt hun aanpak tegen doping en de focus op schoon wielrennen mij zeer aan. Het lijkt een vriendenteam, en ik wil graag onderdeel daarvan uitmaken.”

Algemeen manager Iwan Spekenbrink is erg tevreden met het aantrekken van de twee beloftevolle coureurs. ”We zijn ontzettend blij dat deze twee renners hebben besloten onderdeel te komen uitmaken van onze ploeg. We zullen alles in het werk stellen om ze naar een hoger niveau te brengen.”

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone