Vérandas Willems ontkent dat overname door Aqua Blue Sport rond is

woensdag 1 augustus 2018 om 20:40
Vérandas Willems ontkent dat overname door Aqua Blue Sport rond is

foto: Sirotti

Aqua Blue Sport heeft de overname van Vérandas Willems-Crelan bevestigd. De Ierse formatie meldde tevens dat wereldkampioen veldrijden Wout van Aert in 2019 uitkomt voor de ploeg en maakte daarmee een einde aan de geruchten dat de Belg volgend jaar al overstapt naar LottoNL-Jumbo, waar hij al een contract heeft getekend voor de periode 2020 tot en met 2022.

“Dit is een gouden kans om ons project internationaal uit te breiden en onze doelgroep voor ons e-commerceproject te vergroten”, zei Aqua Blue Sport-oprichter Rick Delaney. “Wout wordt een enorme toevoeging aan ons team en we zijn momenteel in onderhandeling met een aantal andere smaakmakende renners voor het seizoen 2019. We hopen deze renners binnenkort te kunnen bekendmaken.”

Manager Nick Nuyens van Vérandas Willems-Crelan voegt zich in het management van de ploeg, waar Tom Timmerman is aangewezen als CEO.

Update 20.40 uur
Verandas Willems-Crelan heeft vanavond afstand genomen van de berichtgeving dat Aqua Blue Sport de ploeg zou hebben overgenomen. De Belgische formatie kan wel bevestigen dat er momenteel gesprekken worden gevoerd tussen deze twee partijen om een mogelijke samenwerking te bekijken vanaf 2019. Aqua Blue Sport en heeft de berichtgeving over de overname intussen van haar website en social media verwijderd.

Dit artikel delen:

27 Reacties

FondriestTF3 2 augustus 2018 om 07:31

Dit gerucht ging al een tijdje. Sniper heeft geen hoofdsponsor maar wel Van Aert onder contract. Aqua Blue neemt op deze manier in feite een gewilde renner over.

De blunder: bij een overname van de ploeg, mag Van Aert weg bij de ploeg. Bij een fusie niet. En in dit persbericht noemt Aqua Blue het duidelijk een overname.

Epic fail.

Nu wordt dus snel de keutel ingetrokken en gaat het alsnog (formeel dan) een fusie worden. Want zonder Van Aert, gaat dit m niet worden.

Gebruikersnaam 2 augustus 2018 om 07:43

Als Aqua Blue de renners van deze ploeg overneemt, maar Van Aert daar niet bij is, dan denk ik dat deze ploeg echt niet moet verwachten dat ze automatisch in al die Vlaamse koersen mogen starten. Zo boeiend is Sean De Bie nu ook weer niet.

  • 1
  • 2

Volg hier

Laatste nieuws

Materiaalzone