Anthony Turgis verlengt tot 2018 bij Cofidis

maandag 6 juni 2016 om 16:09
Anthony Turgis verlengt tot 2018 bij Cofidis

foto: Sirotti

Anthony Turgis heeft zijn contract bij Cofidis verlengt met twee seizoenen. De 22-jarige Fransman blijft zijn ploeg tot minstens 2018 trouw.

Ondanks verschillende aanbiedingen van andere ploegen kiest hij voor een langer verblijf bij Cofidis. “Ik voel me goed bij dit team. De ploeg heeft mij geholpen te groeien als wielrenner en om resultaten te behalen. Sportief gezien is dit de beste keuze”, zegt hij in het persbericht van de ploeg.

Afgelopen week was de jonge Fransman nog succesvol met ritwinst in de Ronde van Luxemburg.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Ciclismo92 6 juni 2016 om 16:13

Prima ploeg voor hem, alhoewel hij wel de klasse heeft voor WT, maar Cofidis rijdt een prima programma en verdient volgens mij ook prima. Een renner met veel potentieel, net als zijn 18-jarige broertje Tanguy.

Il Cavaliere 6 juni 2016 om 16:29

Mooi nieuws voor Cofidis. Dit is zeker een getalenteerde renner die in de korte weekrondjes en klassiekers kort kan rijden. Zou leuk zijn als ze zijn broer Jimmy (van Roubaix Lille) en broertje Tanguy (die erg sterk rijdt bij de beloften) ook zouden halen!

SCIC 6 juni 2016 om 16:57

Cofidis zit in ideale positie. Niet verplicht de WT te rijden, maar omdat ze veruit de beste van de PCT ploegen zijn worden ze voor genoeg interessante wedstrijden uitgenodigd. Ideaal voor renners net onder de top.

Headlines

Materiaalzone

Populair