Amy Pieters vervangt Marianne Vos bij Europese Spelen in Baku
foto: Sirotti
donderdag 4 juni 2015 om 15:24

Amy Pieters vervangt Marianne Vos bij Europese Spelen in Baku

Amy Pieters is door bondscoach Johan Lammerts opgeroepen als vervanger voor de geblesseerde Marianne Vos. Pieters vertegenwoordigt samen met Ellen van Dijk, Anna van der Breggen, Annemiek van Vleuten, Chantal Blaak en Lucinda Brand ons land bij de wegwedstrijd voor de vrouwen op 20 juni tijdens de eerste Europese Spelen in de Azerbeidzjaanse stad Baku.

Eerder deze week meldde Marianne Vos zich af voor de titelstrijd in de Azerbeidzjaanse stad Baku, omdat ze na diverse blessures in het crossseizoen en in het voorjaar nog niet fit genoeg is. In Pieters heeft de KNWU een waardige vervangster gevonden: “Amy is absoluut van toegevoegde waarde voor het team”, aldus bondscoach Johan Lammerts. “Ze heeft dit jaar al laten zien in goede vorm te zijn en kan dan ook een grote rol spelen in de wedstrijd.”

RIDE Magazine
WielerFlits Podcast
4 Reacties
Sorteer op:
4 juni 2015 16:49
Zonder de Aussies en de US and A zijn er weinig landen die samen met Nederland iets kunnen controleren. Evt. van de linkmiechels van Rusland en Italie maar verder... Zou wel eens zwaar kunnen worden.
4 juni 2015 16:57
Sterk team! Anna voor de overwinning.
4 juni 2015 17:04
Iemand eigenlijk al iets van een startlijst? Is nog maar weinig bekend van selecties van andere landen alleen NL en BE tot nu toe.
4 juni 2015 21:56
Frankrijk, Spanje, Noorwegen hebben dacht ik ook al selecties bekend gemaakt, de Deense delegatie is geblesseerd. effe afwachten wat de Italianen en Britten sturen, de Russen is ook niets tegenwoordig.
Verder zijn het veel eenlingen maar de womenstour wordt ook tegelijk verreden. Brennauer en Johansson zouden daar starten en mogelijk Armitstead ook.

Overigens een best contrast met de mannen, Nederland lijkt nu best een zwakke selectie te sturen tov wat sommige andere landen willen sturen.

Reacties zijn gesloten.