Alpecin-Fenix met Van der Poel en Philipsen in Milaan-San Remo, geen Vermeersch
foto: Cor Vos
vrijdag 18 maart 2022 om 15:20

Alpecin-Fenix met Van der Poel en Philipsen in Milaan-San Remo, geen Vermeersch

Alpecin-Fenix staat zaterdag aan het vertrek van Milaan-San Remo met Mathieu van der Poel en Jasper Philipsen. Gianni Vermeersch is de opvallende afwezige.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In dienst van de Nederlander en de Belg reizen de twee Italianen Stefano Oldani en Kristian Sbaragli, de Australiër Robert Stannard en de Oostenrijker Michael Gogl af naar Milaan.

Van der Poel eindigde vorig jaar als vijfde in La Primavera. De Nederlander zou eigenlijk niet starten, maar door verschillende blessures en afzeggingen in het team is hij toch opgeroepen.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
18 maart 2022 15:25
Het MSR-peloton haalt opgelucht adem, dat scheelt toch gauw de helft qua valpartijen.
18 maart 2022 15:51
Philipsen is wel een sprinter die in staat moet zijn om de Cipressa/Poggio te overleven. Of toch beter dan de gemiddelde sprinter. Snap niet dat ze bij Extra Time Koers zich afvroegen of Merlier een betere keuze was; die geraakt nooit bij de eerste 50 boven.
    18 maart 2022 16:21
    Philipsen lijkt me ook wel een man om deze koers ooit te winnen. Taaie knakker met een snelle sprint.

Reacties zijn gesloten.