Alpecin-Fenix maakt selecties Omloop en Kuurne bekend

donderdag 24 februari 2022 om 10:55
Alpecin-Fenix maakt selecties Omloop en Kuurne bekend

foto: Glenn Coessens

Alpecin-Fenix heeft haar selecties voor het openingsweekend gepresenteerd. Voor de Omloop Het Nieuwsblad heeft de Belgische ploeg geen topfavoriet in huis, maar in Kuurne-Brussel-Kuurne kan gerekend worden op sprinter Tim Merlier.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

Zaterdag is het bij Alpecin-Fenix vooral uitkijken naar Michael Gogl en Xandro Meurisse. Daarnaast starten de ervaren Guillaume Van Keirsbulck, Tobias Bayer, Maurice Ballerstedt, Senne Leysen en Dries De Bondt.

Daags nadien, in Kuurne-Brussel-Kuurne, staan Gogl, Bayer en Ballerstedt opnieuw aan het vertrek. Tim Merlier, die tot de favorieten behoort als het op een sprint aankomt, krijgt verder ondersteuning van Edward Planckaert, Fabio Van den Bossche en de Australiër Samuel Gaze.

voor

voor

Dit artikel delen:

4 Reacties

Craig Vanderswag 24 februari 2022 om 11:05

De ploeg voor de Omloop valt toch wat magertjes uit, met Gogl en De Bondt als speerpunten.

0
Adorni 24 februari 2022 om 13:09

Ik begrijp de keuzes van Alpecin niet, ze weten al een tijd dat ze het voorjaar zonder Vanderpoel zouden starten. Waarom starten Vermeersch en Philipsen dan in UAE?
Dat zijn mannen die in het openingsweekend kopman kunnen zijn

0
Barry Batsbak 24 februari 2022 om 13:33

Misschien omdat ze mannen die in de loop van het jaar de grote rondes moeten rijden op dit moment meer baat hebben bij de omvang van kleine rondes dan bij strontnerveuze eendagskoersen?

0
bassie46 24 februari 2022 om 13:34

Ik dacht dat Samuel Gaze uit Nieuw-Zeeland kwam?

0

Headlines

Populair

Materiaalzone