Alexander Kristoff blijft UAE Emirates trouw en verlengt met twee jaar

vrijdag 21 juni 2019 om 14:22
Alexander Kristoff blijft UAE Emirates trouw en verlengt met twee jaar

foto: Cor Vos

Alexander Kristoff heeft zijn contract bij UAE Emirates verlengd tot einde 2021. Begin mei liet de Noor nog doorschemeren dat hij om zich heen keek voor betere opties, maar vandaag maakte de ploeg zijn contractverlenging bekend. Ook Kristoffs landgenoot Sven Erik Bystrøm tekende bij.

Anderhalve maand geleden vertelde Kristoff (31) in Noorse media dat hij weliswaar een aanbod van UAE Emirates op zak had, maar dat hij nog gesprekken voerde met andere ploegen om te zien of er nog betere aanbiedingen zouden zijn. Zijn huidige ploeg wilde graag met hem verder, maar het aanbod dat hem werd gedaan voldeed toen nog niet aan zijn verwachtingen.

Vandaag kwam er dan toch groen licht. Kristoff verlengde zijn contract tot einde 2021. “Ik ben blij dat ik met twee jaar heb verlengd. Ik voel me hier thuis en de sfeer in de ploeg is geweldig. Ik hoop dat de komende twee jaar mooie dingen voortbrengt voor mij en voor de ploeg”, meldde de Noor, die aan zijn tweede seizoen bezig is bij de WorldTour-formatie.

Bystrøm
Ook landgenoot Sven Erik Bystrøm (27), die tegelijkertijd binnenkwam bij UAE Emirates, tekende voor twee jaar bij. “Deze ploeg voelt als familie voor me en daarom ben ik blij dat ik kan blijven koersen bij UAE Emirates”, zei de beloftewereldkampioen van 2014.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Domestique 22 juni 2019 om 06:55

Dan toch geen betere aanbieding gevonden hehe?

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone