Valverde start in thuiskoers, Boy van Poppel verwelkomt dochter

donderdag 3 januari 2019 om 18:30
Valverde start in thuiskoers, Boy van Poppel verwelkomt dochter

foto: Cor Vos

Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag over Alejandro Valverde, Euskadi-Murias en Boy van Poppel.

Alejandro Valverde start in Vuelta a Murcia

Alejandro Valverde zal dit jaar aan de start staan van de Ronde van Murcia, zo is bekendgemaakt door de organisatie van de Spaanse wedstrijd. Uiteraard, zou je bijna zeggen. Valverde is er als geboren Murciaan namelijk elk jaar bij in zijn thuiskoers. Hij won de koers al vijfmaal, waardoor hij ook recordhouder is.

De Ronde van Murcia – die de laatste jaren als eendagskoers door het leven ging – zal dit jaar bestaan uit twee etappes. Vorig jaar was er met Luis León Sánchez nog een thuisrijder aan het feest.


Tour of Oman nodigt Euskadi-Murias uit

De Baskische wielerploeg Euskadi-Murias zal in februari te zien zijn in… Oman! De organisatie van de Tour of Oman (2.HC) heeft de ProContinentale ploeg namelijk uitgenodigd voor de tiende editie van de meerdaagse rittenkoers. Vorig seizoen wist Euskadi-Murias nog te verrassen in de Vuelta a España. Óscar Rodríguez wist namelijk de dertiende etappe te winnen met aankomst op La Camperona.


Boy van Poppel verwelkomt dochter Mèxx

Boy van Poppel mag dan op Tweede Kerstdag tijdens een fietstocht zijn sleutelbeen hebben gebroken, hij zal weinig treuren de aankomende periode. Zijn werkgever Roompot-Charles heeft via Twitter laten weten dat de 30-jarige renner vader is geworden van een dochtertje: Mèxx.

Dit artikel delen:

1 Reactie

McPriem 3 januari 2019 om 18:14

Het is voor mij nog even wennen, elke keer als ik nu de WK trui zie denk ik nog steeds Sagan……

0

Headlines

Populair

Materiaalzone