AG2R La Mondiale wil contract Naesen openbreken
Foto: Sirotti
zaterdag 6 mei 2017 om 09:05

AG2R La Mondiale wil contract Naesen openbreken

AG2R La Mondiale wil het contract van Oliver Naesen, dat eind 2018 afloopt, verlengen en verbeteren. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag. Zowel een eenjarige als een tweejarige verlenging is mogelijk.

Naesen maakte dit voorjaar een sterke indruk. Hij was een vaste waarde in de finale van de Vlaamse klassiekers, met een derde plaats in E3 Harelbeke als beste resultaat. Ploegbaas Vincent Lavenu wil hem volgend seizoen betere ondersteuning bieden in deze wedstrijden en gaat daarom investeren in de klassieke ploeg rond Naesen. “Naar 2018 toe komen er nog één of twee pionnen bij, die Oliver in de finale nog beter moeten bijstaan”, stelt hij. “Dat kunnen ook Belgen zijn.”

Tour de France
Naesen gaat dit seizoen starten in de Tour de France. Dat bevestigde hij tegenover Sporza. “De ploeg heeft een ruimere selectie gemaakt van een 12-tal renners, waaruit negen renners overblijven”, klinkt het. “Maar ik ben bij de mannen die al zeker gaan.”

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
6 mei 2017 09:49
Gaaf van AG2R dat ze daar nu al mee bezig zijn! Naesen mag in zn handjes knijpen met een ploegbaas die een contract wil verbeteren terwijl die er nog 1.5 jaar zit.
6 mei 2017 10:11
Verdorie, had hem graag bij LTS zien rijden. Deze ploeg anticipeert beter maar dat zal vermoedelijk ook wel met de centjes te maken hebben. Daar heeft AG2R er blijkbaar wel genoeg van. Al kun je natuurlijk altijd creatief uit de hoek komen, de Nederlandse heeft wat dat betreft wel een voltreffer met Roglic. Al staan daar wel enkele minder transfers tegenover.
6 mei 2017 20:32
AG2R heeft natuurlijk ook al zekerheid van de sponsor tot 2020, dus die kunnen zich dit makkelijk veroorloven.

Reacties zijn gesloten.