Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, AG2R La Mondiale, Tour of Norway

woensdag 24 oktober 2018 om 17:00
Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, AG2R La Mondiale, Tour of Norway

foto: PhotoPress.be

Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Eddy Merckx-fietsen voor AG2R La Mondiale en een extra dag voor de Tour of Norway.

Ploeg Laurens Sweeck zoekt nieuwe naamsponsor

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice is op zoek naar een nieuwe tweede naamsponsor. De crossploeg van onder anderen Daan Soete en Laurens Sweeck deelt via een perscommuniqué mee dat de plek van Vastgoedservice vacant is, nu de makelaar in vastgoed zijn naamsbekendheid de voorbije vijf jaar vermenigvuldigd zag. Volgens de ploeg lopen er momenteel aftastende gesprekken met kandidaat-partners.

Pauwels Sauzen blijft eerste naamsponsor van de ploeg; de directie van het bedrijf wil zich juist voor langere termijn binden aan het team.


Eddy Merckx stapt in bij AG2R La Mondiale

De samenwerking van AG2R La Mondiale en fietsleverancier Eddy Merckx Bikes hing al enige tijd in de lucht, maar is vandaag ook officieel bekrachtigd. Beide partijen zijn een tweejarige verbintenis aangegaan, die kan worden uitgebreid met nog eens twee jaar. Ploegmanager Vincent Lavenu: “Onze organisaties worden gedreven door gemeenschappelijke waarden en het streven naar prestaties. We zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking sterk en vruchtbaar zal zijn.”


Extra dag voor Tour of Norway

De Tour of Norway duurt volgend jaar zes dagen in plaats van vijf, zoals de afgelopen jaren. Dat meldt ProCycling.no. Aan de extra koersdag ging een flinke lobby vooraf. Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat de Tour des Fjords en de Tour of Norway de handen ineen slaan en komend jaar verder willen gaan als een wedstrijd van zes dagen, aansluitend op de driedaagse Hammer Series Stavanger. De UCI had voor beide wedstrijden acht dagen in gedachten, maar kent nu alsnog een extra dag toe. De Tour of Norway wordt gehouden van 28 mei tot en met 2 juni.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Thijs E 24 oktober 2018 om 19:15

Pauwels Sauzen-Beckers Frikandellen. Ik koop alvast een tenue.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair