Aangeslagen Farrar: “Wouter was als een broer voor mij”

dinsdag 10 mei 2011 om 10:14

Eén van de beste vrienden van de gisteren overleden Wouter Weylandt was de Amerikaan Tyler Farrar, die woonachtig is in Weylandts geboorteplaats Gent. De sprinter van Garmin-Cervélo was dan ook zeer geschokt toen hij het trieste nieuws vernam. “Wouter was één van de meest aardige, grappige en bewonderingswaardige personen die ik heb gekend, en zijn dood is een enorme klap voor zijn familie, zijn vrienden en onze sport.”

“Ik ben vreselijk verdrietig over het verlies van Wouter. Zoals velen weten, was hij een goede vriend en trainingspartner. Hij was als een broer voor mij. Zijn dood zorgt voor een onherstelbare verandering in mijn leven, maar meer nog in het leven van zijn familie. Ik wil mijn diepste meddeleven betuigen aan iedereen die die om hem gaf zoals ik deed”, aldus een duidelijk aangeslagen Farrar.

“Wouter was en is de ziel van deze sport waar we allemaal van houden. Hij was een atleet die zich opofferde voor zijn kopmannen en elke overwinning vierde als een zege voor zijn familie, zijn ploeg, zijn vrienden en zijn fans. Ik zal er altijd naar blijven streven om hem trots te maken, net zoals hij altijd deed voor de sport en de mensen die van hem hielden”, besluit Farrar.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone