WAHOO introduceert zijn eigen rollerbank: de KICKR ROLLR

dinsdag 22 februari 2022 om 14:00
WAHOO introduceert zijn eigen rollerbank: de KICKR ROLLR

WAHOO heeft vandaag een rollerbank aan zijn assortiment toegevoegd. Het Amerikaanse bedrijf – dat we onder meer kennen van de smart trainers en fietscomputers – brengt de KICKR ROLLR op de markt. De nieuwe rollerbank is de afgelopen maanden veelvuldig getest, onder meer door diverse profs. Oplettende volgers zagen hem vorig jaar al voorbij komen tijdens het WK in Leuven.

De trainer heeft een ontwerp met twee rollers en een uitgebreide set functies, waarmee WAHOO sporters het gemak en het natuurlijke gevoel van rollers wil laten combineren met de connectiviteit van een smart trainer. De KICKR ROLLR is geschikt voor een breed scala aan frame- en bandenmaten via een snel los te koppelen, verstelbare wielbasis klem. Dit maakt het gemakkelijk om fietsen op en af te bouwen. Omdat je het achterwiel niet hoeft te verwijderen, is de KICKR ROLLR zeer geschikt om op te warmen voor evenementen of grote trainingssessies.

Voor atleten die nog geen powermeter hebben, biedt Wahoo een bundel aan die zowel de KICKR ROLLR als de Wahoo SPEEDPLAY POWRLINK ZERO eenzijdige, pedaal gebaseerde powermeter bevat. De gebundelde ROLLR en POWRLINK optie geeft duursporters een effectieve manier om alle voordelen van krachttraining te benutten, zowel binnen als buiten op de weg.

De KICKR ROLLR heeft een prijskaartje van €799,99 of €1399,99 in combinatie met de SPEEDPLAY POWRLINK ZERO enkelzijdige powermeter.

Dit artikel delen:

5 Reacties

vanSpringel 25 februari 2022 om 18:12

Is er die ook met elektrische aandrijving, net als elektrische racefietsen en mtb’s ?

Wheely 25 februari 2022 om 19:15

Ik zou er liever eentje hebben waarmee ik stroom kan opwekken, energierekening is hoog zat.

Derierre de la course 6 maart 2022 om 17:05

De weerstand die het apparaat geeft kost juist energie dus wat betreft weinig efficient.

Derierre de la course 6 maart 2022 om 17:06

Ik ben geen fysioloog maar heeft deze opstelling voordelen boven je achterbrug in een oude Kickr zetten? Ding is namelijk lomper en staat meer in de weg dan die oude.

Barry Batsbak 7 maart 2022 om 08:39

Bij deze hoef je niet te bukken om de snelspanner te vervangen die je nodig hebt bij een Kickr Snap… Dat is geloof ik zo’n beetje het enige voordeel als het om opwarmen voor de koers gaat.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.