Sagan gaat voor goud met de nieuwe Specialized Sagan Collection

maandag 9 april 2018 om 16:13
Sagan gaat voor goud met de nieuwe Specialized Sagan Collection

Een opmerkelijk beeld in de volle finale van Parijs-Roubaix. Op weg naar de vélodrome begon Peter Sagan als een volleerd mecanicien aan zijn stuur te sleutelen, met als doel de vering van zijn fiets uit te zetten. Zijn gouden Specialized Roubaix fiets daarmee vol in beeld. Een oplettende kijker had gezien dat de regerend wereldkampioen al tijdens de Ronde van Vlaanderen in het goud was gestoken.

Sponsor Specialized schonk Sagan naast een gouden fiets ook een gouden outfit. De schoenen en helm zijn technisch hetzelfde als de onlangs gelanceerde en door ons geteste Evade II helm en SW7 schoenen. De fietsen zijn identiek aan de reguliere in-line Diverge en Roubaix modellen.

De ontwerpers van Specialized werkten nauw samen met Sagan. Dit heeft geresulteerd in een lijn met de naam ‘Sagan Collection’, waarin de producten een stijlvolle make-over van zwart en goud hebben gekregen. Het resultaat mag er wezen!

Verantwoording:
Specialized is mediapartner van WielerFlits. Dit artikel is in samenwerking met Specialized tot stand gekomen, maar is geschreven door een redacteur van WielerFlits

Dit artikel delen:

6 Reacties

Joop Zoetemelk 12 april 2018 om 10:19

Ik ga hem bestellen!!#

TomDJ 12 april 2018 om 21:35

Mooi!

wielrenner 14 april 2018 om 22:10

Ik niet, smaken verschillen

flandria 15 april 2018 om 17:51

Waren gouden tinten niet voorbehouden voor de olympische kampioen? Bettini, Sanchez, Van Avermaert hadden/hebben toch allemaal gouden helm, stuurlint,…

SteelHorseCowboy 20 april 2018 om 18:31

Wat zijn 'in-line' modellen?
Dat mag ik toch hopen, dat de wielen van een fiets in-line staan. Anders krijg je een heel raar stuurgedrag. Of een scheve fiets.

SteelHorseCowboy 20 april 2018 om 18:32

Een oplettende redacteur merkt natuurlijk ook op dat dit niet dezelfde fiets is als die waar Sagan zelf op reed. Die fiets had velgremmen en waarschijnlijk ook een aangepaste geometrie. En dat frame kun je als consument niet bestellen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone