POC voegt twee nieuwe helmen toe aan Omne-lijn

donderdag 23 februari 2023 om 15:39
POC voegt twee nieuwe helmen toe aan Omne-lijn

foto: POC/Ian Walton Hemingway

Materiaalzone

POC heeft een tweetal nieuwe helmen gelanceerd als onderdeel van de Omne helmenlijn: de lichtgewicht Omne Lite en de Omne Ultra, die volgens POC voor de avonturier is ontwikkeld.

De Omne helmenlijn bestaat al uit vier helmen, waar nu dus nog twee nieuwe modellen aan toe zijn gevoegd. Het ontwerp van de Omne Lite is gebaseerd op de al bestaande, aerodynamische Omne Air. De nieuwe Omne Lite is echter lichter en biedt meer ventilatie en daarmee wat extra comfort, stelt POC. De Omne Lite weegt in een maat M 240 gram en kost €190,-.

De Omne Ultra is een heel ander slag helm. Alhoewel ook gebaseerd op de Omne Air, is de Ultra minder gericht op de prestatiegerichte atleet en meer op de avonturier. De helm is voorzien van verschillende bevestigingspunten, bandjes en klittenbandbevestigingen waaraan bijvoorbeeld regenbescherming, een ID-patch of andere kleine items bevestigd kunnen worden. De Omne Ultra gaat voor €200,- over de toonbank.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Highlander 23 februari 2023 om 16:46

Heeft deze nu wel een onder de oren in hoogte verstelbaar bandje? Internet staat vol van klachten waarbij het bandje niet laag genoeg kon en je oor irriteert

Heeft ze enorm veel sales gekost

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone