LOOK gaat Gazprom-RusVelo van fietsen voorzien

dinsdag 4 januari 2022 om 18:06
LOOK gaat Gazprom-RusVelo van fietsen voorzien

LOOK gaat de Russische profploeg Gazprom-RusVelo van fietsen voorzien. Het Franse fietsmerk neemt de rol over van het Italiaanse Colnago, dat de afgelopen jaren fietsen aan het team leverde. Het gaat om een meerjarige samenwerkingsovereenkomst.

De renners van Gazprom-RusVelo gaan hun wegkoersenwedstrijden rijden op de 795 Blade RS Pro Team en de lichte 785 Huez RS Pro Team, die voor de bergen is ontworpen. De tijdritten worden op de 796 Monoblade RS Pro Team verreden. De fietsen zullen worden uitgerust met LOOK Keo Blade Cromoly and TI-pedalen en zijn voorzien van wielen van het Franse Corima: de MCC DX en de WS black DX.

Raphael Jeune, Sponsoring Manager van LOOK Cycle zegt trots te zijn op de samenwerking met Gazprom-RusVelo. “We zijn al sinds de oprichting van Gazprom-RusVelo pedaalpartners en delen dezelfde doelstellingen en ambities. Het voelt dan ook niet meer dan natuurlijk dat deze twee entiteiten samenkomen om een legacy te creëren die gebaseerd is op prestaties. Ons doel is om onze teamkleuren over de hele wereld te laten schitteren.”

Volgens Renat Khamidulin, algemeen directeur van Gazprom-RusVelo is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de ploeg. “We zijn blij dat we volgend seizoen zullen strijden op de fietsen van de wereldberoemde Franse fabrikanten LOOK en Corima. Het team, LOOK en Corima hebben gedeelde waarden en zijn toegewijd aan onze doelen. Ik ben er zeker van dat het een vruchtbare samenwerking wordt en dat we samen mooie resultaten zullen behalen.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone