Lezyne voegt reisklare fietspomp aan assortiment toe

donderdag 2 maart 2023 om 09:24
Lezyne voegt reisklare fietspomp aan assortiment toe

foto's: Lezyne

Materiaalzone

Lezyne heeft een nieuwe reisklare fietspomp ontwikkeld, de Digital Travel Floor Drive. Met een gewicht van een kleine 800 gram en een lengte van 51 centimeter is de pomp ideaal om op reis mee te nemen.

De Digital Travel Floor Drive is klein, maar biedt vrijwel alle functies die je van een vloerpomp verwacht. De pomp maakt gebruik van Lezyne’s traditionele vloerpomptechnologie en bestaat uit een aluminium vat en stalen zuiger. Daarnaast is de pomp voorzien van een roestvrijstalen voet en een digitale drukmeter die is geïntegreerd in de slang.

De slang zelf is 99 centimeter lang, waardoor hij voor alle fietsen bruikbaar is. Het geheel is met een lengte van 51 centimeter en een breedte van 10 centimeter relatief compact. De pomp levert tot 11 bar (160 PSI).

Dit artikel delen:

4 Reacties

Romāns Vainšteins 2 maart 2023 om 09:39

Reisklare fietspompen hebben mijn sterke voorkeur boven exemplaren die je met geen mogelijkheid meekrijgt.

Barry Batsbak 2 maart 2023 om 11:17

Ja, van die honkvaste k*t-fietspompen die de hele reis lopen te puffen en te blazen. Na 2 dagen al leeglopen en naar huis willen.

Limal 2 maart 2023 om 11:25

Heb je het nu over mevrouw Batsbak, Barry?

Barry Batsbak 2 maart 2023 om 13:58

Nee Limal, die gaat graag op vakantie. Wel puffen en blazen maar dat heeft meer te maken met het fysiek, het pompje uit het artikel is een stuk gestroomlijnder zal ik maar zeggen…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone