Italiaans kledingmerk Alé ontwerpt nieuw tenue BikeExchange-Jayco

woensdag 3 november 2021 om 18:20
Italiaans kledingmerk Alé ontwerpt nieuw tenue BikeExchange-Jayco

Copeland en Piccolo schudden elkaar de hand - foto: Team BikeExchange

De Australische formatie BikeExchange-Jayco (zoals de ploeg vanaf 1 januari 2022 heet) wisselt het ene Italiaanse kledingmerk voor het andere in. Teammanager Brent Copeland neemt afscheid van Giordana en verwelkomt voor twee jaar sponsor Alé. Dat merk gaat het nieuwe tenue voor 2022 ontwerpen. Of dezelfde wit-zwarte lijn van 2021 aanblijft, is op dit moment niet duidelijk.

“We zullen het team aankleden met ons niet te missen design, waarmee we de ploeg zullen ondersteunen met het beste textiel op het gebied van wielerkleding”, vertelt Alessia Piccolo, CEO van Alé’s moederbedrijf APG. “Ons stijldepartement is al aan het werk met de grafische ontwerpen, waarmee het team indruk gaat maken”, zegt ze. “Alé is hevig aan het investeren in onze prachtige wielersport”, vult Copeland har aan. “De topkwaliteit kleding is erg belangrijk voor ons, zodat we kunnen blijven doorgroeien. We zullen internationaal zichtbaar zijn en we verwachten beide een lange samenwerking aan te gaan.”

Het huidige tenue van Team BikeExchange – foto: Cor Vos

Dit artikel delen:

2 Reacties

Mystieke_Monnik 4 november 2021 om 13:14

Een verbetering van het tenue lijkt geen grote uitdaging: veel erger dan afgelopen jaar kan het niet.

Lay On 8 november 2021 om 17:07

De shirts van de vrouwenploegen van Alé kenmerken zich door een veelvoud aan signaalkleuren. Da’s wel zo’n beetje het tegenovergestelde van wat GreenEdge de afgelopen jaren ‘uitstraalde’. Dus ik ben benieuwd…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.