Isaac Meson X Classified: de eerste racefiets met schakelsysteem in achternaaf

donderdag 18 maart 2021 om 12:00
Isaac Meson X Classified: de eerste racefiets met schakelsysteem in achternaaf

De Isaac Meson is de eerste racefiets die uitgerust wordt met het innovatieve Classified-schakelsysteem. Betrouwbaar én extreem snel schakelen is de droom van elke fietser. Die split second kan namelijk het verschil maken tussen winst of verlies.

Het Classified Powershiftsysteem verwerkt de functie van de voorderailleur in de naaf van het achterwiel. Deze vernieuwende schakeltechnologie combineert het aantal versnellingen en het bereik van een dubbel kettingblad met de voordelen van een 1X set-up. Dit levert ook een extra aerodynamisch en esthetisch voordeel op: in amper 150 milliseconden schakel je tussen de virtuele kettingbladen, zelfs met 1000 Watt kracht op de pedalen. Dat is met geen enkele andere technologie mogelijk. “

We zijn fier om samen met Isaac de eerste racefiets te lanceren die uitgerust is met ons schakelsysteem,” zegt Mathias Plouvier, CEO van Classified Cycling. De Isaac Meson X Classified is een prachtig resultaat van twee bedrijven uit de Benelux die samenwerken om innovatie en kwalitatieve producten te ontwikkelen. Robert Vrancken, Managing Director Isaac Cycle: ‘Wij gaan steeds een stapje verder, ook op technologisch vlak. Door deze mooie samenwerking met Classified maken we van de Isaac Meson een innovatieve fiets die klaar is voor de toekomst.”

De Isaac Meson X Classified is verkrijgbaar vanaf € 4.399,-.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.